Καλωσορίσατε στον νέο ιστότοπο του 10ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου.

Η σελίδα αυτή ευχόμαστε να αποτελέσει ένα παράθυρο επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη της σχολικής, μα και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Θα προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε τις δράσεις μας, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων… προσπαθώντας πάντα να δημιουργήσουμε ένα σχολείο όπως όλοι το ονειρευόμαστε… ένα σχολείο της καρδιάς μας!!!

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Εγγραφές Μαθητών στην Α΄ τάξηΣας ενημερώνουμε ότι:
·       Οι εγγραφές των μαθητών θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 2017.
·       Τη σχολική χρονιά 2017-2018 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως 31-12-2011.

Δικαιολογητικά   Εγγραφής  Μαθητών

1.    Αίτηση εγγραφής και Υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα. (τα έντυπα παραλαμβάνονται από το σχολείο)


2.     Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας, δεν απαιτείται η προσκόμισή του από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ. Οι αλλοδαποί μαθητές που δεν μπορούν να προσκομίσουν  πιστοποιητικό γέννησης μπορούν να εγγραφούν με ληξιαρχική πράξη γέννησης (τα δικαιολογητικά εγγραφής των αλλοδαπών μαθητών πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα).

3.    Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

4.    Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  (το έντυπο παραλαμβάνεται από το σχολείο και  επιστρέφεται συμπληρωμένο)

5.    Αποδεικτικό στοιχείο βεβαίωσης της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή:   (πχ. λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας ή άλλο έγγραφο)

6.    Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (παραλαμβάνεται από το νηπιαγωγείο φοίτησης και  κατατίθεται στο Δημοτικό Σχολείο, από τους γονείς).

 Ο Διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου